940 mensen beoordelen ons gemiddeld met een 9,9!

Valuta

De leukste 5 items uit de Little Dutch Vintage collectie

Trend alert! Het Nederlandse merk Little Dutch heeft een prachtige nieuwe speelgoedcollectie gelanceerd. Van een zachte lappenpop tot houten baby- en peuterspeelgoed en van een vrolijk boxkleed tot een lief muziekdoosje. En dat allemaal in trendy vintage kleure. Een speelgoed collectie waar jij én je kindje blij van worden. Mooi voor je interieur en bomvol uitdagingen voor je kindje. Wij selecteerden de 5 leukste items voor je.

Little Dutch vintage collectie lappenpop Ava

Een pop met rode krullen

Grootouders, ouders, kinderen en kleinkinderen. Welke generatie heeft er nu niet met een lappenpop gespeeld? Lappenpoppen gaan al generaties mee en mocht daarin niet ontbreken in de vintage collectie van Little Dutch. Lappenpop Ava is gemaakt van zachte stof, knuffelbaar en door haar lange armpjes en benen neem je haar gemakkelijk overal mee naar toe.

Little Dutch telraam vintage collectie

Still counting

Ook voor de oudere kinderen zitten er educatieve en mooie items in de vintage collectie. Met dit trendy telraam wordt tellen en rekenen opeens heel makkelijk en leuk. Door de hippe vintage kleuren past dit telraam ook perfect in iedere baby- en of kinderkamer. Leuk als cadeau voor een verjaardag of als je kindje leert rekenen.

Little Dutch vintage collectie houten stapelstenen

Open einde

Natuurlijk wil je ook dat je kindje zich door middel van spelen verder ontwikkelt. Ook daar heeft Little Dutch een mooi product voor uitgebracht - de vintage stapelstenen. Iedere steen is uniek, waardoor geen bouwwerk meer hetzelfde is. Of bouw een rotsachtige weg langs de autobanen van WayToPlay toys. De mogelijkheden met de open einde stapelstenen zijn eindeloos.

Little Dutch vintage collectie muziekdoosje nijntje

Little Dutch x Nijntje

De vintage collectie van Little Dutch is ook uitgebreid met een samenwerking met het allerbekendste konijntje - Nijntje. Het beste van twee werelden. Met dit allerschattigste muziekdoosje valt je kindje zo in slaap.

Little Dutch vintage collectie houten speelgoed camera

Picture perfect

Ook voor alle fotografen in spé zit er een heel tof item in de vintage collectie van Little Dutch. Met deze houten speelgoed camera krijgt alles wat je ziet een heel nieuw perspectief. De lens heeft namelijk een caleidoscoop, waardoor je allemaal mooie en soms duizelingwekkende patronen ziet. Zo stimuleer je de fantasie en creativiteit van je kindje. Super verslavend om nieuwe patronen te ontdekken.

Ook zo verliefd geworden op de vintage collectie van Little Dutch? Er zijn nog veel meer mooie producten gelanceerd. Ontdek hier alle nieuwe speelgoeditems in trendy vintage kleuren.