1009 mensen beoordelen ons gemiddeld met een 9,9!

Valuta

Dierendag is dé dag waarin we wereldwijd alle dieren in het zonnetje zetten. Op 4 oktober is het weer zover om jouw favoriete (huis)dier eens extra te verwennen met een nieuw speeltje, een lekkere snack en vooral extra liefde. Om welk dier het ook gaat, dieren hebben een factor die de verbeelding van kinderen als geen ander weet te prikkelen. Daarom selecteerden wij het leukste dierenspeelgoed voor een gezellige beestenboel in en rondom huis!

 

Knuffeltijd

Knuffeldieren zijn zo makkelijk en fijn – ze hoeven geen eten, ze plassen niet, laten geen drolletjes achter, hoeven niet uitgelaten te worden en ze zijn geheel ongevaarlijk. Ze willen alleen maar heel veel knuffels! Een knuffel is een vriendje voor altijd. Het is fijn om een maatje te hebben bij het inslapen, bij het afscheid op de opvang of voor een logeerpartijtje bij opa en oma. Knuffeldieren bieden al-tijd troost en geven een veilig gevoel. Echt een houvast voor kindjes. De fijnste dierenknuffels voor je kindje om mee op avontuur te gaan:

Tip! Bestel een reserve exemplaar (of meer) van de lievelingsknuffel van jouw kleintje, zo kun je de knuffel (zonder ruzie 😉) een keer een wasbeurt geven.

 Bekijk hier alle knuffeldieren van Studio Bambacht

Bekijk alle knuffeldieren van Studio Bambacht
Alle knuffeldieren

Dierengeluidjes

Welke geluid maakt een ijsbeer? En een koe? De dierenwereld zit vol fascinerende geluidjes die kinderen willen ontdekken. Baby’s en kinderen zijn dol op die geluiden en op boekjes. Dierengeluidjes zijn vaak de eerste geluiden die baby’s en dreumesen herkennen én na kunnen doen. De geluidenboekjes van Clavis zitten boordevol realistische geluidjes van allerlei leuke diertjes. Zo kun je al jong samen oefenen met geluiden herkennen en het nadoen van dieren. Je zult je verbazen over hoe snel jouw kleintje de dierengeluiden kan nabootsen en herkennen. Pas op, want de jonge boekenliefhebbers krijgen geen genoeg van deze geluidboekjes! Gelukkig hebben de boekjes van Clavis fijne geluidjes, zonder heel harde en schelle klanken. 

Maak kennis met de dieren van de kinderboerderij, boerderijdieren, vogels, jungledieren, bergdieren, babydieren, huisdieren, bosdieren, zonnedieren of bibberdiertjes. Welke dieren gaan jullie als eerste ontdekken?

De beestenboel op pad

Uit logeren, naar de oppas, naar de opvang, naar vriendjes en vriendinnetjes… je kleintje gaat op vroege leeftijd waarschijnlijk al veel de deur uit. Dan is een eigen rugtasje onmisbaar. Trixie heeft de allerschattigste collectie rugtasjes met in de hoofdrol een jungle vol aan dieren. Kinderrugtas Mrs. Flamingo, Kinderrugtas Mr. Lion, Kinderrugtas Mr. Koala, Kinderrugtas Mr. Fox, Kinderrugtas Mrs. Elephant en nóg meer broertjes en zusjes, zoals de pinguïn, tijger, dino, en egel. Nog leuker, is dat je de rugtasjes kunt personaliseren met naam. Zo geef je de kleintjes meteen hun eigen huisdiertje, die ze overal mee naartoe kunnen nemen. Als ze wat ouder zijn dan kan de rugtas, hup, de rug op en kunnen ze hun huisdier zelf overal mee naartoe slepen. Dan kan die zelfs gezellig mee de klas in! 

Spelletjestijd

Kwartet is altijd een goed idee, vooral het dierenkwartet van Little Dutch. Wie verzamelt de meeste kaarten? Niet alleen leuk om samen of met de hele familie te spelen, maar ook goed voor de ontwikkeling van je kindje. Op een speelse manier train je het geheugen van het kind, stimuleer je de concentratievaardigheden, oefen je met op de beurt wachten en leer je een kleintje – helaas – ook om te gaan met verliezen. Je kunt ten slotte niet altijd winnen…

Liever een ander spelletje spelen? Dan is domino dieren of memory dieren ook heel leuk om samen te spelen!

 

Voor de allerkleinsten – om te bijten zo lief

Een bijtring is niet meer weg te denken voor de allerkleinsten. Denk aan het bijtspeelgoed van Sophie de Giraf of Mushie. Zodra de eerste tandjes komen, zorgt bijtspeelgoed voor tegendruk en verlichting.

De bijtringen van Mushie komen in 5 lieve diertjes – olifantleeuwkoalahond en konijn. Het speelgoed is zo ontworpen dat baby’s dit ook gemakkelijk vast kunnen pakken. Om het tandvlees te masseren, heeft de achterkant van de bijtringen een reliëf. Dat vindt je kindje ongetwijfeld super fijn!

Het bijtspeelgoed van Sophie de Giraf is bij iedere baby favoriet. Sophie de Giraf stimuleert en prikkelt alle zintuigen van je kindje. Super leuk: ze heeft ook twee nieuwe vriendjes – Fanfan het hertje en Al’Thir de dromedaris. Deze lieve snuitjes zijn net zoals Sophie onweerstaanbaar.

 

De dierenwereld van Trixie

We love Trixie! Trixie maakt al jaren het fijnste houten speelgoed waar de allerschattigste dierenvriendjes centraal staan. Het favoriete dier van je kleintje zit er zeker bij, want Trixie heeft voor ieder wat wils. De houten stapeltoren met dieren is een absolute musthave. Je kindje kan eindeloos combinaties maken door de dieren telkens in een andere volgorde te stapelen. Ook leuk voor de fantasie, want met deze dieren heb je binnen no-time een leuk verhaal verzonnen. Of kies voor een kralenframe met het favoriete dierenfiguur: Mr. Polar Bear, Mr. Monkey, Mr. Fox, Mrs. Elephant, Mr. Lion of Mrs. Rabbit. Het houten speelgoed van Trixie is met zorg ontworpen om spelenderwijs de ontwikkeling van je kindje te stimuleren.  

 

Hersenkrakers

Is jouw kindje een echte slimmerik en heel leergierig? Of wil je je kindje al spelend laten leren? Met een puzzel kun je kleintjes op jonge leeftijd uitdagen, waardoor die kleine hersentjes al vroeg beginnen te kraken. Hierdoor leren ze om vormen te herkennen, verbanden te leggen en ontwikkelen ze zelfs al rekenkundig inzicht. Dit is natuurlijk al leuk met basic vormen, zoals een vierkant, een ovaal, of een ruit. Maar nóg leuker met dierenvormpjes. Trixie heeft een scala aan vormenpuzzels met leuke diertjes in de hoofdrol. Voor de jongere kindjes bijvoorbeeld deze gave houten dierentruck, waarmee je kleintje tegelijkertijd zalig kan spelen. Of de houten vormenpuzzel voor puur puzzelplezier. De wat grotere kinderen kunnen prima uit de voeten met Trixie’s telpuzzel dieren. Daarnaast heeft Little Dutch ook heel fijne puzzels voor deze club kinderen. Denk aan de dierenpuzzel dierentuin waarbij alle diertjes bestaan uit meerdere puzzelstukjes. Hier zijn de kids wel even zoet mee en kun je mee blijven oefenen.

 

Nooit alleen met lieve diertjes om je heen

Hoe jong en klein ze ook zijn, van dieren houden kan niet vroeg genoeg beginnen. Laat je kleintje kennismaken met verschillende soorten dieren in al hun bijzondere vormen en kleuren. Je kleine kan heerlijk wegdromen bij de mooie wagenspanner Little Goose, die je bevestigt aan de wagen, Maxi-Cosi, of misschien in de box. Eveneens laat je je kleine gegarandeerd wegkwijnen bij de trilfiguurtjes van Little Dutch, die ook te bevestigen zijn aan de wagen, Maxi-Cosi, of in de box. Wat altijd in de smaak valt, is een onweerstaanbaar knuffeldoekje: Cow Casper of zijn broertjes en zusjes Pig Perry en Lamb leo. Deze vriendjes gaan nooit meer weg!