1009 mensen beoordelen ons gemiddeld met een 9,9!

Valuta

Een bijzonder en persoonlijk kinderkoffertje met een ontwerp van het geboortekaartje erop. Het kinderkoffertje met ontwerp van het geboortekaartje is een origineel kraamcadeau dat zorgt voor een blijvende herinnering aan de geboorte. Een geboortekaartje wordt altijd met veel zorg uitgekozen, waardoor dit kinderkoffertje absoluut het beste kraamcadeau is. 

Het koffertje is leuk om bijvoorbeeld de eerste baby spulletjes in te bewaren of alle felicitatiekaarten.  

Het kinderkoffertje

De kinderkoffers zijn te bestellen in verschillende mooie kleuren. Het koffertje is gemaakt van stevig geplastificeerd karton en heeft boven en onder een metalen randje voor meer stevigheid. Het koffertje heeft een metalen handvat en sluiting, waardoor het koffertje eenvoudig open en dicht te maken is. De charme van deze koffertjes is dat ze met de hand in elkaar gezet worden, daardoor is ieder koffertje uniek! Het kan hierdoor voorkomen dat je bij het koffertje soms kleine oneffenheden tegenkomt.  

Hoe bestel je een kinderkoffertje van het geboortekaartje?

  1. Je bestelt het kinderkoffertje via de website 
  2. Na het plaatsen van je bestelling, mail je het digitale bestand, foto’s of een scan van alle zijden van het geboortekaartje naar info@studiobambacht.nl onder vermelding van het ordernummer. 
    Liever per post? Stuur het geboortekaartje met een briefje met daarop het ordernummer naar: Studio Bambacht, Tinnegieter 6, 4174LG Hellouw. Lees hier de tips over het aanleveren van het geboortekaartje.   
  3. Als wij het geboortekaartje hebben ontvangen dan gaan wij aan de slag met het maken van een digitaal voorbeeld. Zo kom je nooit voor onnodige verrassingen te staan. Dit kan soms eventjes duren, omdat elke bestelling handmatig en met veel zorg en plezier wordt voorbereid om topkwaliteit te waarborgen. De kleur van het digitale voorbeeld kan enigszins afwijken van het daadwerkelijke product.  
  4. Na goedkeuring van het ontwerp van het kinderkoffertje met geboortekaartje, gaan wij speciaal voor jou aan de slag! Als je een geboortekaartje hebt meegestuurd, dan sturen wij deze mee terug bij verzending van je order. Ook krijg je bericht als wij het pakketje afgeven bij PostNL.