Gratis verzending vanaf 3 spenen

Verzending 1 - 3 werkdagen

Gratis verzending vanaf E 49,- (NL)

Gratis inpakservice

Speenkoord hout met naam
Mooie en duurzame speenkoorden van hout

Speenkoord van hout

Speenkoorden blauw met houten bevestigingsclip

Speenkoord hout

Luiers? Check. Flesje? Check. Speentje? Kwijt! Oh nee, dat gebeurt jou niet meer met de houten speenkoorden van Studio Bambacht! Met een houten speenkoord verlies je nooit meer de fopspeen van je kleintje. Niet meer op de vieze vloer en geen tijd kwijt aan het zoeken. Bovendien vind je ze bij ons in de leukste designs en van de beste kwaliteit.

Want in ons uitgebreide assortiment heb jij heel veel keuze uit de leukste speenkettingen. Een houten speenkoord is veilig, hygiënisch en hartstikke duurzaam!

Waarom een kinderrugtasje bij Studio Bambacht?

Megatoffe designs en veel verschillende kleuren

 De beste kwaliteit en duurzame materialen

Gemakkelijk schoon te maken

Speenkoorden die lang meegaan

Gratis inpakservice

Voorzien van FSC keurmerk

Overzicht met eigenschappen van speenkoord van Studio Bambacht

Veilig speenkoord hout

Studio Bambacht werkt alleen met 100% onbewerkt beukenhouten kralen. Deze hebben van nature een antibacteriële werking. Daarnaast zijn ze vrij van schadelijke stoffen en andere chemische toevoegingen. Veiligheid en duurzaamheid staat bij Studio Bambacht altijd voorop! Onze houten speenkoorden splinteren niet; superveilig dus.

- Het koord is maximaal 30 cm lang inclusief bevestigingsclip, exclusief clip heeft het koord een lengte van 22cm

- Het koord is minimaal 1,5mm dik, voor de stevigheid.

- De houten speenkoorden zijn voorzien van ventilatiegaten, om verstikking te voorkomen.

- De houten speenkettingen zijn gemaakt van 100% onbewerkt beukenhout en 100% siliconen kralen.

Studio Bambacht werkt alleen met duurzame materialen
en alle speenkoorden zijn handgemaakt!

Houten speenkoord bruin met bloem

Leukste speenkoorden van hout

Wij weten goed dat iedereen anders is en een eigen stijl heeft. Daarom geven jou keuze uit een hoop supergave designs met diverse kleuren in verschillende stijlen en thema’s! Ga je voor opvallend met patronen, neutraal of effen? We got it all! Ook heb je mogelijkheden om jouw houten speenkoord te personaliseren. Zo heeft jouw kindje een superleuk en uniek speenkoord.

Speenkoord met houten bevestigingsclip

Duurzaam houten speenkoord

Wij vinden het belangrijk dat jouw houten speenkoord lang meegaat en veilig is voor jouw kleintje! Kwaliteit gegarandeerd dus, bij Studio Bambacht. Om die reden maken wij alle speenkoorden van 100% onbewerkt beukenhout met het FSC-keurmerk. En we verklapten het net al, maar beukenhout werkt antibacterieel en splintert niet! Ook de 100% food graded siliconen kralen zijn veilig. Compleet vrij van schadelijke stoffen, zoals BPA en ftalaten. Daarnaast worden alle houten fopspeenkettingen met de handgemaakt! Een creatief, uniek en duurzaam houten speenkoord dat óók leuk is als cadeau.

Gratis inpakservice

Ga jij ook voor een houten speenkoord voor je baby of voor een ander kindje? Superleuk! Bij Studio Bambacht bieden we speciaal een gratis inpakservice aan! Jouw bestelling wordt met alle liefde en aandacht in een leuk en feestelijk thema voor je ingepakt. Dit kun je eenvoudig selecteren voordat je bestelt. Om het af te maken, kun je er nog een leuk kaartje aan toevoegen met eigen tekst. Hallo persoonlijk cadeau!

Wil jij ook een kwalitatieve, duurzame en een leuk houten speenkoord scoren voor je kleintje? Ontdek ze snel bij Studio Bambacht!

- Gemakkelijk schoon te maken
- Gave designs
- Handgemaakt van duurzame materialen
- NEN-EN 12586 gecertificeerd