1055 mensen beoordelen ons gemiddeld met een 9,9!

Valuta

Bij Studio Bambacht shop je de leukste kinderkoffertjes waar je ieder kindje en de ouders mee verrast! Wanneer geef je zo’n toffe kinderkoffer eigenlijk cadeau? En hoe? Ik heb de leukste ideeën voor je op een rijtje gezet!  

Maak je zwangerschap bekend met een persoonlijke kinderkoffer 

Wil jij jouw zwangerschap op een leuke manier aan je ouders, familie en of vrienden vertellen? Verras ze dan met een persoonlijk kinderkoffertje met leuke opdruk waarmee je dit mooie nieuws bekend maakt! Doe een mooie foto van de echo en leuke babyspulletjes in het koffertje om de verrassing compleet te maken! Succes gegarandeerd!  

Een bijzondere herinnering 

Een geboortekaartje wordt door de kersverse ouders altijd met veel zorg en liefde uitgekozen. Een kinderkoffer met opdruk van het geboortekaartje is een uniek en persoonlijk kraamcadeau, waar je de kersverse ouders zeker mee gaat verrassen. De kinderkoffer staat ook heel mooi in de babykamer. Een bijzondere en persoonlijke herinnering voor later!  

Kom jij logeren?  

Gebruik het kinderkoffertje met naam als uitnodiging om je kleinkind, neefje of nichtje uit te nodigen om te komen logeren. Vul het kinderkoffertje met allerlei leuke spulletjes die je nodig hebt om te komen logeren, zoals een tandenborstel, tandpasta, pyjama en knuffel en schrijf een leuke uitnodiging voor het logeerpartijtje. Zo heb je het perfecte verjaardagscadeau met ultieme verrassing!  

Tekenkoffertje  

Voor de kleine kunstenaar is een persoonlijke tekenkoffer echt een musthave. Een kinderkoffer met naam en leuke opdruk waarin je alles wat je nodig hebt om te tekenen en schilderen kunt bewaren en ordenen! Zo kun je ook alles makkelijk meenemen als je op reis gaat.  

Verjaardag 

Op zoek naar een leuk, origineel verjaardagscadeau? Shop een leuk kinderkoffertje bij Studio Bambacht met bijvoorbeeld de naam en/of leuke opdruk naar keuze. Je kunt de koffer nog met een leuk cadeautjes of lekkers vullen. Zo heb je een geweldig cadeau om de jarige mee te verrassen!  

Grote broer/grote zus koffer 

Grote broer of zus worden is altijd spannend! Laat een mooie kinderkoffer maken voor jouw kleine en vul deze met allemaal leuke cadeautjes. Wanneer het broertje of zusje geboren is, kun je het kinderkoffertje aan de grote broer of zus geven. Dan mag hij/zij elke dag een klein cadeautje uitpakken als verrassing!  

Kortom: een kinderkoffertje is altijd een goed idee voor een kraamcadeau of verjaardagscadeau! Bestel hier jouw kinderkoffertje!