1059 mensen beoordelen ons gemiddeld met een 9,9!

Valuta

REVIEWS

Studio Bambacht maakt het mogelijk om reviews achter te laten. Via de e-mail wordt de klant in de mogelijkheid gesteld een ervaring te delen over de door Studio Bambacht geleverde producten en diensten. 

Bij Studio Bambacht vinden we het belangrijk dat onze reviews een zo goed mogelijk beeld geven over onze producten en service. Onze beoordelingen worden daarom, onpartijdig, beheerd door WebwinkelKeur.

Om het plaatsen van nep reviews tegen te gaan is het noodzakelijk dat de klant een ordernummer bij de review plaatst. Op deze manier is het voor Studio Bambacht mogelijk om de review te koppelen aan een order, en er op deze manier op te kunnen vertrouwen dat de klant degene is die de review plaatst.

Studio Bambacht zal zowel negatieve als positieve reacties plaatsen, mits deze gekoppeld kunnen worden aan een order. Indien Studio Bambacht gebruik maakt van betaalde reviews, zal dit bij de review worden vermeld.

Onze klanten worden niet beloond voor het schrijven van reviews. Er worden geen kortingen of andere cadeautjes gegeven. We vinden het belangrijk dat reviews een zo goed mogelijk beeld geven over onze producten en service.