1055 mensen beoordelen ons gemiddeld met een 9,9!

Valuta

Gepersonaliseerde cadeaus van Studio Bambacht

Gepersonaliseerde kraamcadeaus:

geef een uniek cadeau!

1 / 1
Gepersonaliseerde bijtring met naam van Studio Bambacht

Gepersonaliseerde kraamcadeaus

Het geven van een kraamcadeau na de geboorte van een kindje is altijd een leuke traditie. Maar hoe weet je zeker dat je het perfecte cadeau geeft? Want de ouders worden in de kraamperiode overspoeld met cadeaus zoals babykleertjes, speelgoed en verzorgingsproducten. En natuurlijk wil je een kraamcadeau geven dat nog niet aan de moeder is gegeven. Door te kiezen voor een gepersonaliseerde kraamcadeau. Dit is niet alleen uniek, maar ook nog eens handgemaakt. Het is onmogelijk dat de moeder dit cadeau al als kraamcadeau heeft gekregen.

Iris Bambacht van Studio Bambacht maakt gepersonaliseerde kraamcadeaus met de hand

Wat is een gepersonaliseerd kraamcadeau?

Een gepersonaliseerde kraamcadeau is een cadeau dat is ontworpen specifiek voor de baby. Het kan zijn dat het cadeau gepersonaliseerde details bevat, zoals de naam van de baby of een afdruk van het geboortekaartje. Het cadeau is daarom speciaal gemaakt voor de moeder en de baby. Dit maakt het cadeau uniek en onvergetelijk, en een item dat voor altijd bewaard zal worden.


Wist je dat?

Iris van Studio Bambacht alle cadeaus helemaal zelf personaliseert? Na haar studie Fashion Design aan het Artez en haar passie voor creativiteit is het idee van Studio Bambacht ontstaan.

Unieke kraamcadeaus met naam: budget en opties

Wanneer je op zoek gaat naar een kraamcadeau, is het belangrijk om je budget in gedachten te houden. Het is namelijk zo dat er heel veel verschillende kraamcadeaus op de markt zijn. Van simpele baby-artikelen tot duurdere opties. Dit maakt het soms lastig om een keuze te maken.

Wat is nu het beste gepersonaliseerde kraamcadeau per budget?

Kraamcadeaus met naam tussen € 20,- en € 50,-

handgemaakte punniknaam in de kleur bruin

Kies voor een origineel kraamcadeau dat altijd goed is!

Het grote voordeel aan het geven van een kraamcadeau met de naam van de baby is dat het origineel is, de moeder het cadeau echt niet al kan hebben en dat het ook als pronkstuk in de babykamer gebruikt kan worden. Het is een cadeau dat voor altijd bewaard kan worden en voor vele moeders symbool staat voor de kraamperiode. Wanneer je een cadeau wilt geven dat gewaardeerd wordt geef je een gepersonaliseerd kraamcadeau.