902 mensen beoordelen ons gemiddeld met een 9,9!

Valuta

Is er al genoeg speelgoed in huis, of wil je niet de zoveelste zijn die met een leuk speelgoedje aankomt? No worries! Bij Studio Bambacht hebben we genoeg andere producten die perfect zijn als cadeau. Praktisch, functioneel, maar bovenal LEUK voor de kleintjes (en soms stiekem ook voor papa en mama). Lees snel verder over onze 11 leukste alternatieven voor speelgoed.

Broodtrommel

Wat is er onmisbaar voor de opvang op de oppas? Juist, een broodtrommel! Handig voor fruit, groenten, een andere snack, of zelfs voor losse spulletjes. Bekijk hier de leukste brooddozen in de fijnste pastelkleuren en liefste printjes.

Rugtas (met naam)

De broodtrommel neem je super makkelijk mee in een rugzakje. Sowieso kun je al het nodige met het schattige tasje meenemen. Je kleine voelt zich gegarandeerd trots en stoer met een eigen tas. En daarnaast heeft je kleine meteen een dierenvriendje, die altijd mee op pad is. Samen op avontuur met rugzak, rugzak… Maak jouw kleintje blij met een van onze rugtasjes.

Speenkoorden

Buiten de mooie producten van verschillende fijne merken, heeft Studio Bambacht ook eigen producten. Gemaakt met veel liefde en aandacht! Dé tophit is het speenkoord. Dit product bestaat uit 100% veilige materialen: beukenhouten en siliconen kralen. Met deze topper zijn verdwenen speentjes verleden tijd. Wat nog specialer is, is dat je de speenkoorden kunt personaliseren met naam. Bekijk hier alle speenkoorden!

Slofjes

Je wilt je kindje natuurlijk niet met koude voetjes de dag door laten komen, al helemaal niet met de winterkou. Gelukkig hebben we verschillende kleuren slofjes, die lekker zacht en warm aanvoelen en ook nog eens super stylish zijn. Vul snel de kast met een prachtig paar slofjes.

Boek

Groot of klein: voorlezen is altijd een goed idee! Kinderen zijn het voorlezen nooit zat. Ze kunnen (dezelfde) verhaaltjes niet vaak genoeg horen. Daarom maak je ze altijd blij met een boekje. Leuk als kraamcadeau, als eerste boekje, maar ook gewoon leuk als zoveelste boekje van de collectie. Hier vind je een groot assortiment aan kinderboeken: van luisterboeken voor de allerkleinsten tot voorleesboeken voor de peuters en kleuters.

Punniknaam

Nog niets gevonden? Een punniknaam is het cadeau waar je naar op zoek bent! Een persoonlijk cadeau voor in de slaapkamer, woonkamer, aan de deur, box of commode. De punniknamen zijn handgemaakt en mega duurzaam. Een blijvertje voor jouw baby, peuter en kleuter. Enthousiast? Geef hier je naam en kleur door voor de punniknaam.

Servies

Het is toch te schattig om die kleintjes aan tafel te zetten met hun eigen servies? Met die leuke kleurtjes en figuurtjes is het voor henzelf ook extra leuk. De groottes en vormen zijn ook perfect afgestemd op de kleintjes, waardoor het eten en drinken net wat makkelijker wordt. Geef je kindje wat fun tijdens het eten met deze mooie serviesstukken.     

Verzorgingsproducten

Wil je een baby of peuter écht verwennen? Dan kun je denken aan verzorgingsproducten. Bijvoorbeeld de fijne, verzachtende verzorgingsproducten van Naïf of een ultrazachte bad cape van Trixie. Gun jouw kleine een fijne verzorging! Bekijk hier het volledige assortiment aan verzorgingsproducten.

Speenopberger

Speentjes zijn soms net als sokken: ze komen en ze gaan. Om ze dicht bij te houden en om snel te kunnen grijpen naar de favoriete speentjes, zijn daar speenopbergers. Die van Mushie hebben een grote lus, waardoor je ze easy-peasy kunt bevestigen aan plekken die handig zijn. Zoals een bedje, de wandelwagen, een tas. De opberger zijn beschikbaar in verschillende pastelkleuren, wat het ook nog eens trendy items maakt. Daarnaast heeft het merk BIBS multifunctionele speenopbergers, geschikt voor maximaal 3 fopspenen. Geen speen meer nodig? Gebruik het dan bijvoorbeeld als snackboxje. Je kunt er van alles in meenemen. Trendy en handig tegelijk. Enthousiast? Klik dan hier om alle speenopbergers te bekijken.

Drinkbeker

Little Dutch heeft naast het mooie speelgoed ook superfijne drinkbekers. De rietjesbekers zijn perfect voor thuis en onderweg. En geen zorgen voor een natte tas, want de bekers zijn gelukkig lekvrij. Bekijk hier de varianten bekers uit de Sailors Bay en Flowers & Butterflies collectie.

Haaraccessoires

Helemaal trendy zijn de Mimi & Lula haaraccessoires. Deze te schattige collectie speldjes en clipjes maken de outfit van jouw mini-me helemaal af. Extra leuk voor op een feestje, maar ook de finishing touch voor de dagelijkse outfit. Scoor de leukste haaraccessoires hier!

 

Kortom, Studio Bambacht heeft veel meer leuks te bieden dan speelgoed alleen. Inspiratie opgedaan? Ga dan via bovenstaande productlinkjes naar jouw favoriete product. Als je nog lekker wilt rondkijken tussen al het moois wat we te bieden hebben, ga dan naar onze startpagina. Maak gebruik van onze gratis inpakservice om jouw cadeautje helemaal ready bij jou te laten afleveren. Heeel veeel shop-plezier!