1059 mensen beoordelen ons gemiddeld met een 9,9!

Valuta

Bewaar de eerste spulletjes van jouw kleintje in het geboortekoffertje

Voor jouw kleine heb je altijd wel spulletjes met een speciale herinnering die je graag wilt bewaren. Hoe bijzonder is het als je deze kan bewaren in een kinderkoffertje met opdruk van het geboortekaartje die je met zoveel liefde en zorg hebt uitgekozen. Zo kun je het eerste pakje, zwangerschapsboek, foto’s of andere spulletjes in dit bijzondere koffertje bewaren. Een hele mooie herinnering voor later.

Bewaar de felicitatiekaartjes voor jouw kleine in het geboortekoffertje

Je hebt zoveel leuke kaartjes ontvangen voor de geboorte van jouw kleine. Hoe leuk is het om ze in een kinderkoffer met opdruk van het geboortekaartje te bewaren?! Zo heb je een bijzonder aandenken voor later! Als je kleintje groot genoeg is, kun je samen alle kaartjes lezen en bekijken


Gelukwensen voor later

Nieuw leven is altijd bijzonder. Bestel een mooie kinderkoffer voor jouw kleine en laat het kraambezoek wensen voor later voor jouw kleintje opschrijven. Deze wensen kun je in het koffertje bewaren voor later. Hoe bijzonder is het als jouw kleintje later al deze mooie gelukwensen kan teruglezen! Een bijzondere herinnering.

Het leukste tekenkoffertje

Voor de kleine kunstenaar is een persoonlijke tekenkoffer echt een musthave. In de kinderkoffer kun je al jouw tekenspulletjes bewaren op een plek. Zo ben jij je tekenspulletjes nooit meer kwijt. Ook kun je het tekenkoffertje meenemen als je op reis gaat, zo kan jij overal creatief aan de slag!


De perfecte opberger voor haaraccessoires

Clipjes, strikjes, elastiekjes... Ze liggen overal, maar als je dan op zoek bent naar het bijpassende haaraccessoire kan je deze niet meer vinden. In een kinderkoffer met naam kun je alle haaraccessoires van jouw kleintje op een plek bewaren. Zo heb je alle haaraccessoires op een plek en kan jouw kleintje elke dag met plezier uitzoeken welke accessoire ze graag in haar haar wil hebben.

Een eigen speelgoed opberger

De favoriete spulletjes van jouw kleintje kunnen bewaard worden in het kinderkoffertje, zodat ze overal mee naar toe genomen kunnen worden. Kinderen nemen graag van alles mee als jullie op visite gaan bij opa en oma, vrienden of familie. Met een kinderkoffer met naam heb je alle favoriete spulletjes bij elkaar om overal mee naar toe te nemen en te kunnen spelen


Kortom: de mogelijkheden voor het gebruik van een kinderkoffertje zijn eindeloos!

Heb je nog vragen? Dan kun je contact met mij opnemen per mail: info@studiobambacht.nl of via WhatsApp: 0683200319