Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden

Gratis inpakservice

Je herkent het vast wel. De speentjes van je kind slingeren overal rond. Niet handig, inderdaad. Dan heeft je kindje de speen weer ergens laten vallen, de volgende keer laat je ‘m zelf ergens liggen. Voor je het weet ben je weer een fopspeen kwijt. Met een speenkoord los je dit in één keer op. Maar hoe maak je de speen nou vast aan het speenkoord? In deze blog leggen we je in drie eenvoudige stappen uit hoe je een speenkoord veilig aan de speen vastmaakt.

Waarom een speenkoord?

Een speenkoord zorgt ervoor dat je baby zijn of haar speen minder snel verliest. Dankzij het speenkoord valt de speen niet meer op de vieze vloer. Superhandig om een speenkoord te gebruiken dus. Speenkoorden zijn verkrijgbaar in de leukste designs. Een functioneel en fashionable product dus. 

Hoe gebruik je een speenkoord?

Aan het uiteinde van het speenkoord zit een clip. De maak je gemakkelijk vast aan de kleding van je kleintje of aan de kinderwagen. Aan de andere kant van het speenkoord zit een lusje voor de speen. Het lusje haal je door de opening of de ring van de speen. Vervolgens haal je het lusje door het speenkoord heen. En voilà, het koord is bevestigd aan de speen! Praktisch, veilig en in no time ben je ready to go!

BIBS spenen in verschillende maten, materialen en stijlen bij Studio Bambacht.
Bekijk het grootste assortiment BIBS spenen!

Zo bevestig je een speenkoord aan een speen in 3 stappen

  • Stap 1:
    Duw het lusje van het speenkoord door het handvat van de speen. Heeft de speen van je kleintje geen handvat? Zoek een gaatje waar je het lusje doorheen kunt halen. 
Lus speenkoord door handvat speen steken
  • Stap 2:
    Steek daarna het uiteinde (de clip) van het speenkoord door de lus heen.

De clip van het speenkoord door de lus halen en het speenkoord door de lus trekken

  • Stap 3:
    Trek het speenkoord door het lusje heen. Zo komt de speen vast te zitten. Nu kun je het speenkoord veilig gebruiken en raak je de speentjes niet meer kwijt!

Speenkoord aantrekken

Is een speenkoord veilig?

Reken maar van YES! Alle speenkoorden van Studio Bambacht zijn gemaakt, getest en gecertificeerd volgens de Europese veiligheidsnorm NEN-12586 en voldoen aan alle veiligheidseisen voor een speenkoord! Daarom kun je het speenkoord veilig gebruiken.

Wil je meer weten over hoe je een speenkoord veilig kunt gebruiken? Lees dan onze blog over hoe je een speenkoord veilig gebruikt.

Bestel een veilig speenkoord bij Studio Bambacht

Met deze tips weet jij hoe je een speenkoord veilig bevestigt aan de favoriete speen van je kiddo! Hoog tijd om eens rond te neuzen in ons assortiment speenkoorden en te ontdekken welke jij gaat bestellen! Als je vóór 16.00 uur bestelt, zullen we je bestelling* die dag nog versturen (m.u.v. een bestelling met gepersonaliseerde artikelen. De levertijd van een gepersonaliseerd product staat bij het product). 

De beste speenkoorden voor jou geselecteerd!

BIBS SPENEN BIJ STUDIO BAMBACHT

Altijd gratis verzending vanaf 3 spenen

Bestel je je spenen of andere producten (m.u.v. gepersonaliseerde producten) op een werkdag vóór 16.00 uur? Dan sturen we ze diezelfde werkdag nog naar je op. Fijn toch?! Zo heb je je nieuwe spenen al snel in huis.

BIBS Colour
BIBS Tie Dye
BIBS X LIBERTY
BIBS Boheme
BIBS Night
BIBS De Lux
BIBS Supreme
BIBS Infinity