1055 mensen beoordelen ons gemiddeld met een 9,9!

Valuta

Speenkoord aan een speen bevestigen

Hoe bevestig je een speenkoord aan een speen?

Geschreven door: Iris Bambacht

|

|

Tijd om te lezen: 2 min

Je herkent het vast wel. De speentjes van je kind slingeren overal rond. Niet handig, inderdaad. Dan heeft je kindje de speen weer ergens laten vallen, de volgende keer laat je ‘m zelf ergens liggen. Voor je het weet ben je weer een fopspeen kwijt. Met een speenkoord los je dit in één keer op. Maar hoe maak je de speen nou vast aan het speenkoord? In deze blog leggen we je in drie eenvoudige stappen uit hoe je een speenkoord veilig aan de speen vastmaakt.

Waarom een speenkoord?

Een speenkoord zorgt ervoor dat je baby zijn of haar speen minder snel verliest. Dankzij het speenkoord valt de speen niet meer op de vieze vloer. Superhandig om een speenkoord te gebruiken dus. Speenkoorden zijn verkrijgbaar in de leukste designs. Een functioneel en fashionable product dus. 

Hoe gebruik je een speenkoord?

Aan het uiteinde van het speenkoord zit een clip. De maak je gemakkelijk vast aan de kleding van je kleintje of aan de kinderwagen. Aan de andere kant van het speenkoord zit een lusje voor de speen. Het lusje haal je door de opening of de ring van de speen. Vervolgens haal je het lusje door het speenkoord heen. En voilà, het koord is bevestigd aan de speen! Praktisch, veilig en in no time ben je ready to go!


Op zoek naar een unieke veilig speenkoord? 


Bekijk onze volledig collectie handgemaakte speenkoorden.


kindje met speenkoord van Studio Bambacht
Speenkoord met naam

Zo bevestig je een speenkoord aan een speen in 3 stappen


  •  Stap 1:
    Duw het lusje van het speenkoord door het handvat van de speen. Heeft de speen van je kleintje geen handvat? Zoek een gaatje waar je het lusje doorheen kunt halen. 

  • Stap 2:
    Steek daarna het uiteinde (de clip) van het speenkoord door de lus heen.

  • Stap 3:
    Trek het speenkoord door het lusje heen. Zo komt de speen vast te zitten. Nu kun je het speenkoord veilig gebruiken en raak je de speentjes niet meer kwijt!

Is een speenkoord veilig?

Reken maar van YES! Alle speenkoorden van Studio Bambacht zijn gemaakt, getest en gecertificeerd volgens de Europese veiligheidsnorm NEN-12586 en voldoen aan alle veiligheidseisen voor een speenkoord! Daarom kun je het speenkoord veilig gebruiken.

Wil je meer weten over hoe je een speenkoord veilig kunt gebruiken? Lees dan onze blog over hoe je een speenkoord veilig gebruikt.

Bestel een veilig speenkoord bij Studio Bambacht

Met deze tips weet jij hoe je een speenkoord veilig bevestigt aan de favoriete speen van je kiddo! Hoog tijd om eens rond te neuzen in ons assortiment speenkoorden en te ontdekken welke jij gaat bestellen! Als je vóór 16.00 uur bestelt, zullen we je bestelling* die dag nog versturen (m.u.v. een bestelling met gepersonaliseerde artikelen. De levertijd van een gepersonaliseerd product staat bij het product). 

Profiteer bij Studio Bambacht van:

Gratis verzending vanaf €39,-

Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden  

Gratis inpakservice

Veilig betalen, ook achteraf 

Ook interessant