887 mensen beoordelen ons gemiddeld met een 9,9

Valuta

Een speenkoord gebruik je voornamelijk om de fopspeen van je kleintje binnen handbereik te houden. Dankzij het speenkoord valt de speen niet op de grond. Een super fijn hulpmiddel dus waarmee je de speen schoon houdt en niet meer kwijt raakt. Gebruik je kindje inmiddels geen speen meer? Of heb je een speenkoord cadeau gehad, maar gebruik je baby geen speen? Met deze unieke 5 tips van Studio Bambacht blaas jij je (oude) speenkoord nieuw leven in! Zo haal jij ALLES uit je speenkoord en heb er éxtra lang plezier van.

Hoe gebruik je een speenkoord?

Een speenkoord is een fijn hulpmiddel om de speen van je baby niet meer kwijt te raken en binnen handbereik te houden. Je bevestigt de speen aan het lusje en de clip maak je vervolgens vast aan de kleding van je kindje. Hoe je dat precies doet? In dit blog leggen we je in drie eenvoudige stappen uit hoe je een speenkoord veilig aan de speen vastmaakt.

Unieke tips voor het gebruik van een speenkoord

Het leuke van een speenkoord is dat je er allerlei items aan vast kan maken. Hieronder hebben wij onze favoriete tips op een rijtje gezet. Zo heb je nog langer plezier van je speenkoord!

Tip 1 – Bevestig een bijtspeeltje aan het speenkoord

Bevestig het speenkoord aan de favoriete bijtring van je kiddo! Je kunt hem eenvoudig vastmaken aan het lusje van het speenkoord. Zo heb je een bijtspeeltje altijd bij de hand. Ideaal voor het verzachten van het pijnlijk tandvlees van je kindje.

Bij studio Bambacht hebben we een héél veel verschillende soorten bijtspeelgoed. Zo hebben we zelfs een eigen lijn met de allerleukste bijtringen. Ook voor bekende merken zoals Sophie de Giraf, of bijtringen van Mushie en bijtringen van Natruba kun je bij ons terecht! Deze zijn gemakkelijk te bevestigen aan het speenkoord van jouw kleintje.

Tip 2 – Snackdoosjes on the go!

Bevestig het speenkoord aan de handvatten van een snack doosje. Zo heb je altijd iets lekkers bij voor onderweg. Maak het andere uiteinde van het speenkoord vast aan de kinderwagen of de luiertas. Snackplezier gegarandeerd!

Tip 3 – Een speenkoord aan de autostoel

Wil je het favoriete speeltje of fopspeen van je kiddo het liefst binnen handbereik hebben? Bevestig het speenkoord dan aan de autostoel. Nu hoef jij niet meer achterstevoren in de auto te zitten. Je kindje kan er gemakkelijk en veilig zelf bij, win-win!

Tip 4 – Geen verloren drinkbeker meer

Ook een drinkbeker bevestig je easy aan jouw speenkoord. Zo heeft je kindje altijd drinken binnen handbereik. Het handvat van de drinkbeker bevestig je eenvoudig aan het lust en het andere uiteinde van het speenkoord aan de kinderwagen of de luiertas. Ideaal voor kindjes die de drinkbeker snel kwijtraken. En met een gepersonaliseerd speenkoord, weet iedereen precies van wie de beker is. Handig op de kinderopvang of op school.

Tip 5 - Je favoriete babyspeelgoed bij de hand!

Met het speenkoord zijn verloren speeltjes verleden tijd! Je kunt bijvoorbeeld een bijtbal van Mushie of ringrammelaar aan het speenkoord bevestigen. Zo heeft je kindje vermaak in de kinderwagen. Ook hebben veel stoffen activiteiten boekjes een lusje waar je het speenkoord aan kan bevestigen. Het eeuwig oprapen van speelgoed dat op de grond valt, is er zo niet meer bij.

Met een speenkoord raak je het speelgoed van je kindje niet meer kwijt

Speenkoord met naam

Bij Studio Bambacht kun je je speenkoord laten personaliseren met de naam van je kindje. Dit is niet alleen extra handig voor op de kinderopvang, maar gewoon heel leuk. Zo weet je (en de leidster) altijd welk speenkoord van jouw kindje is. Of geef een gepersonaliseerd speenkoord met naam als kraamcadeau. Leuk én praktisch voor kersverse ouders! En met deze tips kun je extra lang van het speenkoord genieten.

Benieuwd naar hoe de speenkoord van Studio Bambacht eruitzien? Bekijk hier al onze speenkoorden.

Bekijk al het leuks voor aan je speenkoord!