985 mensen beoordelen ons gemiddeld met een 9,9!

Valuta

Jij bent bezig met het allerleukste en persoonlijkste kraamcadeau te bestellen: een kinderkoffer van het geboortekaartje! Voor het aanleveren van bestanden zijn er een aantal belangrijke punten die je moet weten. Om je zo goed mogelijk op weg te helpen, hebben we de volgende tips voor je op een rij gezet voor het aanleveren van het geboortekaartje. Zo kunnen we het allerbeste resultaat garanderen!  

Heb je een drukklaar, digitaal bestand van de drukker/ontwerper?

Super! Dit geeft het beste resultaat. Vaak kun je bij de drukkerij of de webwinkel waar het kaartje gemaakt is een drukklaar, digitaal bestand opvragen. Als je aangeeft dat dit alleen wordt gebruikt voor het maken van een kraamcadeau, dan is dat vaak geen probleem. 

Uiteraard begrijpen wij dat dit niet voor iedereen mogelijk is, omdat het meestal om een cadeau gaat, daarom kun je ons foto’s of een scan sturen van alle zijden van het geboortekaartje of het geboortekaartje per post sturen. 

Maak je een scan van het geboortekaartje?

  • Maak eerste de glasplaat van de scanner schoon.
  • Leg het kaartje recht op de scanner.
  • Zorg dat het geboortekaartje helemaal in beeld is.
  • Zet de resolutie van de scanner op minimaal 300 dpi.
  • Zorg dat je alle zijden van het geboortekaartje scant. 

Als jouw scanner verouderd is of je gebruikt een resolutie lager dan 300 dpi, dan krijg je een lage kwaliteit van de afbeelding. 

Let op:
kaartjes met foliedruk (bijvoorbeeld gouden folie) kunnen niet worden gescand. Metallic en parelmoer kleuren worden zwart op een scan door de weerkaatsing van het licht. Maak van kaartjes met foliedruk (bijvoorbeeld gouden folie) foto’s van alle zijden, zorg voor een origineel, digitaal bestand van de webwinkel of drukkerij waar het kaartje is gemaakt of stuur het kaartje per post naar Studio Bambacht. 

Stuur jij ons foto’s van het kaartje?

  • Maak van alle zijden van het geboortekaartje een duidelijke, heldere foto. 
  • Zorg voor de juiste resolutie van de foto. Dit kan je controleren door de foto op je beeldscherm uit te vergroten. Blijft de foto scherp, dan is de foto groot genoeg. Twijfel je of de foto goed is? Stuur dan een mail (info@studiobambacht.nl) of WhatsApp (0683200319), zodat we samen kunnen kijken of de foto de juiste kwaliteit heeft.
  • Zorg dat je de foto vanuit de goede hoek maakt, zodat het hele kaartje van bovenaf in beeld is. 

Stuur je het geboortekaartje per post? 

Vermeld op een los briefje in de envelop het ordernummer, zodat wij het kaartje aan jouw order kunnen koppelen. Zorg dat je het kaartje in originele staat aanlevert bij Studio Bambacht. Maak geen nieuwe vouw in het kaartje en plak of schrijf niets op het geboortekaartje. Zo kunnen wij het beste resultaat garanderen voor op het kinderkoffertje! 

Je kunt het kaartje opsturen naar:
Studio Bambacht
Tinnegieter 6
4174LG Hellouw

Uiteraard krijg je het geboortekaartje weer terug bij de levering van je bestelling.