887 mensen beoordelen ons gemiddeld met een 9,9

Valuta

O, kom maar eens kijken… Bij Studio Bambacht voor de leukste Sint cadeautjes, handgemaakt of van toffe merken zoals Little Dutch! De leukste tijd van het jaar is weer aangebroken, maar wat moet je je kleintje dit jaar geven? Van de zoetste schoencadeautjes tot de klappers voor pakjesavond, je komt hier gemakkelijk uit de voeten! Hieronder 10 cadeau tips voor alle hulp Sinterklazen.

 

Schoencadeautjes tot 10 euro

Voor een fijn prijsje!

  1. Trippel trappel trippel trap

De allerkleinsten kunnen vaak geen genoeg krijgen van een rammelaar. Door het pakken, optillen en bewegen horen ze de leukste geluidjes. Dat smaakt naar meer, terwijl ondertussen het zicht, gehoor en tastzin wordt gestimuleerd. Bij Studio Bambacht hebben we rammelaartjes in allerlei soorten en maten, zoals de rammelaar roze bloem of een regenrammelaar blauw. Ook de lieve konijntjes van Happy Horse waarmee ze heerlijk kunnen knuffelen zijn een hit. Het leuke van de rammelaars van Studio Bambacht – ze passen niet alleen in de schoen, maar ook perfect in jouw interieur. Win-win voor de hulpsinterklaas.

  1. Altijd in galop, hop hop hop hop hop

Daag je kleintje uit met de houten knoppuzzel boerderij. Puzzelen blijft een feest voor jong en oud. Komen het paard en zijn dierenvriendjes terug op hun eigen plekje? Perfect om het doorzettingsvermogen, de fijne motoriek en cognitieve vaardigheden van jouw kleintje te stimuleren. Ook verkrijgbaar in safari en voertuigen versie. Deze puzzels van New Classic Toys zijn de beste start voor de kleine puzzelaar in spé – fijne en goed te hanteren stukjes met een knopje.

Schoencadeautjes tot 20 euro

  1. Alles gekregen van die beste Sint

Een pop met vlechtjes in het haar? Knuffel fee Mia of pop Jim bijvoorbeeld. Deze zachte poppen hebben een mooi uiterlijk en worden in een chique doos geleverd. Hier is je kleintje wel eventjes zoet mee. Nog te jong om mee te spelen? Ook te lief als decoratie voor op de kinderkamer! Het spelen komt later wel. 

Top 10 sinterklaas cadeaus van 2022 knuffelpop Julia en knuffelpop Jake van Little Dutch
  1. Hoor wie klopt daar kinderen?

Kinderen zijn dol op geluid en met boekjes kun je niet vroeg genoeg beginnen. Daarom zijn de geluidenboekjes zo ge-wel-dig! Geluidsboekjes zijn fijn voor de allerkleinsten om spelenderwijs kennis te maken met dierengeluiden, geluiden uit de natuur, muziek en meer! Ook leuk voor jouw dreumes die het boekje binnen no-time uit het hoofd kent. Of om hem/haar kennis te laten maken met klassieke muziek of verschillende soorten wereldmuziek. De jonge boekenliefhebbers zullen geen genoeg krijgen van deze geluidenboekjes. Wees niet bang, de geluidjes hebben een fijn volume en zachte klank.

 

  1. En ik droom van Sinterklaas…

…met een knuffeldoekje zijn de kleintjes altijd zoet. De allerschattigste knuffeldoekjes Little Goose, Lamb Leo of Pig Perry zijn daar om ze gezelschap te houden. Of ga voor knuffeldoekje kangaroo van BIBS, die je kunt personaliseren met naam!

 

Top 5 cadeaus voor pakjesavond...

Verwennerij hoort erbij!

  1. Zie ginds komt de stoomboot

Verwen je kleintje met een supergave houten sleepboot, houten veerboot of houten containerschip. Dit unieke speelgoed laat kinderen kennis maken de wereld van de haven. Deze speelgoedcollectie prikkelt de fantasie en verbeelding van ieder kind. Mooi speelgoed van goede kwaliteit en fijn materiaal! Op zoek naar een kleiner exemplaar of een ander voertuig? Ga dan voor trekboot Sailors Bay, een blokkentrein of bijvoorbeeld deze houten truck met oplegger

Top 10 sinterklaas cadeaus 2022 de sleepboot van New Classic Toys

 

  1. Wie zoet is krijgt lekkers!

De bijtringen van Studio Bambacht zijn handgemaakt van het beste materiaal. Je kindje kan hier dus veilig op sabbelen. Fijn als jouw kleintje last heeft van doorkomende tandjes. De hippe kralen en kleurtjes maken het ook nog eens een mooi product. Zo sla je twee vliegen in een klap – fijn voor het kind en het interieur. Je kunt de bijtringen zelfs personaliseren met naam om hem écht eigen te maken. Dat is nog eens een leuk sint-cadeau

 

  1. Wie heeft een zak vol prentenboekjes? Sint-Nicolaas, hoezee!

Op jonge leeftijd fascineren kinderen zich al over de leuke, grappige plaatjes en teksten die in prentenboeken staan. Die lieve grote ogen blijven maar staren of ze vragen of je dat ene boekje nu alsjeblieft nog een keer wilt voorlezen? Wat is er nu gezelliger dan in de wintermaanden samen onder een dekentje een fijn boekje lezen.  Studio Bambacht heeft een breed assortiment aan prentenboeken. Breid de boekencollectie van jouw kleintje uit met de fijnste titels zoals “Ik heb lekker een hele grote trekker”, “Coco, kijk uit!” of “Gewoon zoals je bent”.

 

  1. Piet ging uit fietsen toen klapte zijn band…

Op jonge leeftijd al zo’n handige harry? Dan kan een mini werkbank, speelgoedboor, gereedschapsgordel of kindergereedschapskist niet ontbreken in de zak van Sinterklaas. Hoe leuk als ze zo vroeg al lekker bezig zijn met klusjes. Jong geleerd is oud gedaan, toch? 

Top 10 sinterklaascadeaus van 2022 houten gereedschapskist Little Dutch
  1. Dag Sinterklaasje

Bij Studio Bambacht maken we gepersonaliseerde kinderkoffers met naam, naam en dier, of geboortekaartje. Super leuk om mee te nemen naar een logeerpartijtje bij opa, oma, tante, oom, neef, nicht of naar wie dan ook. Het koffertje staat ook erg mooi op de kinderkamer, als decoratie-item.

 

Gratis inpakservice voor Sinterklaas

Inspiratie opgedaan en ga je een Sint cadeautje bestellen? Geef aan dat je jouw Sint cadeautje graag laat inpakken en wij zorgen dat het sinterklaas cadeau regelrecht de schoen of de zak in kan!