904 mensen beoordelen ons gemiddeld met een 9,9!

Valuta

Er is een nieuwe wereldburger bij. Hoera! Het liefst wil je waarschijnlijk zo snel mogelijk de baby bewonderen. Maar soms kun je pas na een tijdje langsgaan bij de kersverse ouders. Dan zijn brievenbus-kraamcadeaus onwijs leuk om te geven. Zo kun je de ouders wel alvast iets toesturen, zonder dat je meteen voor de deur hoeft te staan. Maar wat zijn nu leuke kraamcadeaus om per post te sturen? Dit zijn onze 11 leukste tips voor brievenbus-kraamcadeaus.

11 brievenbus-kraamcadeaus die écht leuk zijn

Als er een kersvers kleintje geboren is, wil je niets liever dan de ouders laten weten hoe blij je voor ze bent. Een kraamcadeautje per post is nog net iets leuker dan alleen een kaartje. Maar wat zijn nou leuke kraamcadeaus om te geven? Gelukkig is er genoeg keuze in brievenbus-kraamcadeaus. Wij hebben heel veel leuke cadeaus die perfect in een brievenbusdoosje passen. Puur cadeau-geluk op de deurmat! Daar worden de ouders sowieso blij van.  

Dit zijn 11 originele ideeën voor brievenbus-kraamcadeaus:

1. Hydrofiele doek met naam

Als je zelf een kleintje hebt of weleens met ouders praat, dan weet je vast al: van hydrofiele doeken kun je er als ouder niet genoeg hebben. Ouders kunnen ze voor van alles gebruiken. Ze zijn perfect als dekentje, als handdoekje, als grote slab…

Maak er naast een praktisch ook nog een leuk cadeau van door een hydrofiele doek met naam te geven. Iris borduurt er dan zelf de naam van het kindje op. Kies de lievelingskleur van de kersverse ouders en het lettertype dat jij mooi vindt. Dan heb je een superleuk cadeau om te geven. 

2. Een voorleesboek

Nog een onwijs leuk brievenbus-kraamcadeau is een voorleesboek. Er zijn talloze boeken die al in de eerste levensjaren van een kleintje superleuk zijn. We hebben allerlei schattige babyboekjes en kartonboekjes, waarmee baby’s van alles kunnen ontdekken. En zo rond hun eerste verjaardag gaan kinderen voorleesboeken ook heel leuk vinden. Met klassiekers als ‘Allemaal de liefste’, ‘Raad eens hoeveel ik van je hou’ en ‘Rupsje Nooitgenoeg’ zit je sowieso goed.

Boeken-inspiratie nodig voor jouw kraamcadeau? Spiek dan ook in de Prentenboeken Top 10 voor 2024 voor nog meer toffe titels.

3. Speenkoord met naam

De meeste ouders zijn wel bekend met het leed dat zoekgeraakte spenen heet. Dat voorkom je met een handig speenkoord. En ook daar maakt Iris graag een persoonlijk cadeau van. Bestel in onze webshop een speenkoord met naam. Die maakt Iris altijd met de hand voor de baby. Natuurlijk met de naam naar keuze en ook in de kleuren die en het thema dat jij mooi vindt. Van bloemen tot giraffenprint – er is van alles mogelijk.

4. Een punniknaam

Heb jij ze al eens gespot op een kinderkamer: een punniknaam? Die zijn niet voor niets razend populair. Ze zien er onwijs leuk en vrolijk uit boven het ledikantje of de box of zelfs voor het raam als de kleine net geboren is. Geef de naam van de baby en je lievelingskleur door. Dan maakt Iris een prachtige punniknaam voor het kleintje. Zo’n naam past perfect door de brievenbus en wordt sowieso met een grote glimlach in ontvangst genomen! 

5. Een badponcho (met naam)

Wat ziet er nu schattiger uit dan een kindje in een lieve of stoere badponcho? Zo’n poncho is heel handig voor bijvoorbeeld na een douchebeurt of een heerlijke badder-sessie. Zo blijft het kindje lekker warm. Daarnaast is zo’n poncho ideaal voor na het babyzwemmen of om als handdoekje te gebruiken op vakantie. Kortom: een kraamcadeau waar je als ouder veel aan hebt. En wij maken er ook nog graag een cadeau van dat leuk is om te geven. Bestel onze badponcho’s met naam als leuk, persoonlijk cadeau.

We kunnen onder andere de poncho’s van Jollein en de poncho’s met Trixie van een naam voorzien. Superleuk! Die van Jollein zijn er in alle kleuren die je maar wilt. En die van Trixie hebben we in de vorm van allerlei dieren. Bijvoorbeeld in de vorm van een hond, olifant of leeuw. 

6. Een bandana met naam

Je hebt het vast al gemerkt: wij zijn fan van kraamcadeaus met naam. En daar zijn we zeker niet de enige in. Veel ouders vinden het extra leuk als op een cadeau de naam van hun kleintje staan. Ze hebben die naam met veel zorg uitgekozen. Dus hoe leuk is het om iets te geven waar die mooie naam in sierlijke letters op staat?!

Nog een leuk brievenbuskraamcadeau met naam is een bandana-slab. Die hebben we van het fijne merk BIBS en zijn er in allerlei kleuren. We hebben ze bijvoorbeeld met paarse bloemetjesprint, in het groen met bloemen of in effen lila of beige. De slabbetjes staan stijlvol bij het kindje en zijn daarnaast handig tegen vlekken op de kleding.

Bekijk ook onze andere kraamcadeaus met naam. Heb je speciale wensen voor bijvoorbeeld de kleuren? Mail ons dan via info@studiobambacht.nl. Er is veel mogelijk en Iris denkt graag met je mee.

7. Naamslinger van Little Dutch

Als hun zoon of dochter net is geboren, willen veel ouders het wel van de daken schreeuwen. Ze zijn beretrots op hun kind. De meeste ouders zullen dan ook heel blij worden van een naamslinger met de naam van hun kleintje voor het raam. Zo komt iedereen te weten dat er een kersvers kleintje bij is. In onze webshop kun je zelf een naamslinger van Little Dutch samenstellen met een slingertouw, letters, vlaggetjes en figuurtjes naar wens. Eén en al feestelijkheid!

8. Happy Horse knuffeldoekje (met of zonder naam)

De belangrijkste dagbesteding van veel pasgeboren baby’s is natuurlijk slapen. Wel zo gezellig als ze dat samen met een heerlijk zacht knuffeltje kunnen doen! Veel kinderen zijn dol op de knuffeldoekjes van Happy Horse. Ze zijn er in allerlei kleuren en je kunt ze ook personaliseren met de naam van het kindje. Bestel dit doekje bijvoorbeeld in het groen, roze, beige of wit.

Wil je het doekje personaliseren? Klik dan bij het bestellen op de optie ‘Personaliseer met naam’ en vul daar de babynaam in. Dan maakt Iris er een extra leuk, persoonlijk cadeautje van.

9. Zachte rammelaar

Al vroeg vinden veel baby’s het geweldig om iets vast te grijpen en heen en weer te zwaaien. Dat is met hard speelgoed niet altijd even handig. Maar met een zachte rammelaar kan het geen kwaad. Wij hebben allerlei vrolijke zachte rammelaars in onze webshop. Wat dacht je van deze ringrammelaar van een schaap? Of van het Happy Horse konijn in kleuren als rood, oudroze of beige? 

10. Vrolijke dierenslabbetjes van Trixie

Baby’s eten geven gaat niet altijd vlekkeloos. Letterlijk. Daarom is een slabbetje geen overbodige luxe. En slabbetjes kunnen er ook nog eens hartstikke leuk en vrolijk uitzien. Ken je de slabben van Trixie al? Die hebben de vorm van een dier en zijn er in de leukste kleuren. Kies het lievelingsdier van de ouders om er een extra persoonlijk brievenbus-kraamcadeau van te maken. 

We hebben de slabbetjes onder andere in een konijn, aap, vos en kat.

11. Speelgoedringen

Misschien heb je hier nog nooit van gehoord. Maar speelgoedringen zijn superleuk en functioneel speelgoed, waar je alle kanten mee op kunt. Gebruik ze bijvoorbeeld om een buggyboekje aan de kinderwagen vast te maken, of om een speeltje aan de autostoel te hangen of om een leuke slinger van te maken.

De speelgoedringen zijn er in beige, blauw en roze. Meteen wat inspiratie meegeven aan de ouders? We hebben ook een blog geschreven over wat je allemaal met speelgoedringen kunt.

Hoe kies je het juiste kraamcadeau?

Vind je het lastig om het perfecte brievenbus-kraamcadeau te kiezen voor de kersverse ouders? Wij helpen je graag op weg met een paar tips. Lees bijvoorbeeld deze blogs:

Of stuur Iris een berichtje als je er niet helemaal uitkomt. Zij geeft je graag advies over een kraamcadeau dat goed bij de ouders past. Mail daarvoor een korte omschrijving naar info@studiobambacht.nl of zet een bericht in de chat. Dan denkt Iris met je mee. 

Bestel jouw brievenbus-kraamcadeau bij Studio Bambacht

Wil je de ouders verrassen met iets leuks per post? Voor elk budget hebben wij wel een mooi brievenbus-kraamcadeau. Bekijk al onze kraamcadeaus en kies één van de brievenbus-cadeaus hierboven. Vergeet niet een kaartje mee te bestellen. Dan sturen wij het cadeautje mooi ingepakt en met een leuke kaart erbij direct naar de ontvanger op.

Bestel je het kraamcadeau op een werkdag vóór 16.00 uur? Dan versturen we je bestelling diezelfde dag nog. Voor producten met naam is de levertijd iets langer. Bij het product zelf staat de precieze levertijd; meestal is dat 1-5 werkdagen.