787 mensen beoordelen ons gemiddeld met een 9,9

Valuta

Het buitenspeelseizoen is weer geopend! Heerlijk buitenspelen als de zon schijnt. Wat willen kids nog meer? Een ijsje, even spetteren in het water en lekker buitenspelen met speelgoed. Wat een leventje. Wel fijn voor papa en mama als ze weten welk buitenspeelgoed de echte musthaves zijn voor deze zomer. Studio Bambacht deelt het allerleukste buiten speelgoed met je. Met 9x de beste tips ben jij ready for summer! En weet je zeker dat je kind binnen no time buiten staat!

Waarom is buitenspelen zo belangrijk?

Buitenspelen heeft veel voordelen voor kinderen. Het advies van de Nederlandse Norm Gezond en Bewegen (NNGB) is om iedere dag minimaal één uur matig te bewegen. Waar doet je dreumes of peuter dat het beste? Precies buiten. Door buiten te spelen wordt je kind sterker en socialer, voorkom je overgewicht, stimuleer je de motorische ontwikkeling en helpt tegen bijziendheid. Reden genoeg dus om lekker naar buiten te gaan!

Het leukste buitenspeelgoed voor jou op een rij!

Om je een handje op weg te helpen, selecteerden speciaal voor jou onze 9 favorieten, zodat je zeker weet dat je kind binnen no time buitenstaat. 

Tip 1 - De flexibele autobaan van Way To Play

De flexibele autobaan van Way To Play is echt een musthave voor de zonnige dagen! Je kan de autobaan werkelijk overal aanleggen. Of het nu op het strand, park of in de achtertuin is, kids zijn er dol op. Je neemt de autobaan puzzelstukjes supergemakkelijk mee in je tas, dus bij een zomers uitje is het een onmisbaar item. Helemaal leuk, is dat je Waytoplay ook in het water kan gebruiken. Zo bouw je gewoon een racebaan onderwater! Ook handig: je spoelt het speelgoed snel af, zodat het de volgende dag weer fris en schoon mee kan!

Flexibele autobaan van Waytoplay toys op het strand

Leuk, praktisch en uit te breiden met houten verkeersborden en houten auto's.

Stapelbekers van MUSHIE

Met de stapelbekers van MUSHIE of Wobby Tower van BIBS wordt het deze zomer grote speelpret! Je kleintje bouwt de mooiste zandkastelen, huizen en fantasierijke paradijsjes. De stapeltoren mag gewoon nat worden (wel zo handig in de zomer!). Sommige bekers hebben een uitsparing aan de onderkant, waardoor het zand erdoor heen loopt als een zeefje. Je kunt er natuurlijk ook lekker mee spetteren als je er water doorheen laat lopen. Ideaal voor in de tuin (met tuinslang bij de hand!) of een lekker dagje weg naar het strand.

Stapelbekers van BIBS en Mushie om buiten te spelen

Je scoort de stapeltoren van Mushie en BIBS in verschillende kleuren en groottes.

Badbootjes van Little Dutch

De kleurrijke en vrolijke badbootjes van Little Dutch maken het spelen (met water) extra leuk! Ze zijn gemakkelijk op te stapelen. Laat de bootjes drijven, vul ze met water of stapelen ze allemaal op elkaar. Ook op een minder zomerse dag kun je de verbeelding van je kleintje prikkelen: neem de badbootjes mee in bad en kindjes genieten nóg meer van hun baddermoment.

Speelzijde

De mogelijkheden met de speelzijde zijn eindeloos! Gebruik het doek als vlieger, picknickkleed, cape of bouw er een hut mee. Laat de fantasie van kids zijn gang maar gaan. Wat de speelzijde nóg meer multifunctioneel maakt, is dat je ‘m ook gemakkelijk in het water kunt gebruiken. Wij zijn fan!

Speelzijde als buitenspeelgoed

Buitenspelletjes van Little Dutch

Little Dutch heeft drie supertoffe buitenspelletjes gelanceerd! Potje ringwerpen, bowlen of Jeu de Boules? Het is allemaal mogelijk met Little Dutch. Zo is buitenspelen een feestje en kun je meerdere activiteiten ondernemen. Ook heel leuk op een kinderfeestje of als activteit op de camping. Als je de buitenspelletjes binnen opbergt, heb je extra langf plezier van dit houten buitenspeelgoed.

Touwtje springen

Het good old springtouw van Little Dutch scoor je nu in een mooie neutrale tint met houten handvatten. Urenlang lekker rondspringen, trucjes oefenen of met vriendjes scores verbreken. Het springtouw is veelzijdig, want wie herinnert zich niet de eindeloze liedjes die we op het schoolplein zongen? Een laagdrempelige manier om sportief buiten te spelen!

Xylofoon van Little Dutch

De prachtige pastelkleurige Xylofoon van Little Dutch maakt picknicks, barbecues en kinderfeestjes extra vrolijk. Je kindje kan lekker muziek maken en genieten van het mooie weer. Een leuke combi voor thuis of dagjes uit. Als het regent, speelt je muzikantje lekker binnen de sterren van de hemel met deze leuke houten xylofoon.

Houten activiteitenkubus boerderij van Jollein

Deze houten activiteitenkubus boerderij van Jollein daagt je kind uit om na te denken. Op een leuke manier aan de slag met de fijne motoriek en hand-oog coördinatie. Leerzaam, vermakelijk en uitdagend. Je kindje kan ringen tellen en verschuiven, vormpjes passenen draaien. Urenlang speelplezier voor een playdate in het park of een middag in de achtertuin!

Speelkleed

Op een speelkleed zal je baby zich uren vermaken met spelen en ontdekken. Je legt het kleed in koel plekje in de schaduw en er gaat een nieuwe wereld voor je baby open. Jezelf bewonderen in de spiegel, kijken naar wat er boven je hangt en natuurijk alles proberen te grijpen.

Waarom houten buitenspeelgoed?

Houten buitenspeelgoed is natuurlijk het allermooist. Maar dat is niet het enige. Houten buitenspeelgoed is bijna altijd vrij van schadelijke stoffen. Het is vanzelfsprekend een natuurlijk materiaal. Veilig voor jouw kindje om lekker mee te spelen.

Bovendien stimuleert houten speelgoed de fantasie en creativiteit van kinderen. Het nodigt uit om zelf verhaaltjes en spelletjes te verzinnen. Iets wat Studio Bambacht natuurlijk aanmoedigt. Die kinderlijke fantasie mag beloond worden!

Gratis verzending op buitenspeelgoed!

Met deze heerlijke tips komen jij en je kleintje(s) de warme dagen wel door! Met de gratis verzending op bestelling vanaf €39 (NL) en €69 (BE) maakt Studio Bambacht buitenspelen met houten speelgoed nóg leuker.

Houten buitenspeelgoed doet het ook goed als cadeau voor zomerse kinderfeestjes! Laat je cadeau extra feestelijk én gratis inpakken door Iris van Studio Bambacht.